Poginula starica u Palanci

Milana Borocki (1934) iz Bačke Palanke poginula je juče u saobraćajnoj nesreći u tom mestu.

Milana Borocki (1934) iz Bačke Palanke poginula je juče u saobraćajnoj nesreći u tom mestu.

Ona je prelazila kolovoz, van pešačkog prelaza, u Ulici kralja Petra I, kada je na nju naleteo "sitroen" koji je vozio Stevan M. (1949) takođe iz Bačke Palanke.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava koja ga tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

  • palancanin

    05.02.2011 21:34
    Nisu samo oni poznati po prekoracenjima brzine vec i mnogi u toj nasoj Palanci. Nesreca se dogodila ne samo nepaznjom doticnog gospodina vec i njenom ,a najlakse je sada sve svaliti na jednog te tako moje je misljenje je da je tu kriva i ovdasnja vlast koja trosi pare na ruckove i vecere a najmanje na bezbednost svoih sugradjana! Mnogi su jos tu ugrozeni i sramota je to sto glavni put u doticnom mestu nije osvetljen na adekvatan nacin i jako mi je zao sto mi kao celina ne znamo da uradimo nista po tom pitanju i pomnogim drugim pitanjima, a iskreno se nadam da ce nam ovaj slucaj koji se dogodio pre neko vece sluziti svima za nauk.
  • Palančanin

    02.02.2011 22:35
    Prolazio sam tuda kad se to desilo
    Inače ta starica živi veoma blizu mene. Pošla je kod komšinice prekoputa. Normalno da je prelazila van pešačkog jer istoga nema na potezu od 500 i više metara. Šta je trebala? Ići 250 m da pređe na drugu stranu preko pešačkog pa se opet vraćati 250 m.
    Taj što je udari je taksista. Ovdašnji taksisti su poznati po tome da se ne pridržavaju ograničanja kroz naselje, neretko tuda voze i po 70 km/h.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija