Zoran Stanković novi ministar zdravlja

Jedan od glavnih kandidata za novog ministra zdravlja je Zoran Stanković, patolog, nekadašnji načelnik VMA i bivši ministar odbrane Srbije i Crne Gore, saznaje "Press".
Jedan od glavnih kandidata za novog ministra zdravlja je Zoran Stanković, patolog, nekadašnji načelnik VMA i bivši ministar odbrane Srbije i Crne Gore, saznaje "Press".

U G17 nisu ni demantovali ni potvrdili ove navode, a kako piše list, sednica Predsedništva ove stranke na kojoj bi trebalo da se odluči o tome ko će zameniti Tomicu Milosavljevića održaće se početkom sledeće nedelje. "Nisam o tome ništa čuo, niti je sa mnom do sada neko kontaktirao, tako da ne znam šta da kažem", rekao je Stanković.

Ozbiljni kandidati za mesto upražnjeno Milosavljevićevom ostavkom jesu i lider beogradskog ogranka G17 Simo Vuković, inače ginekolog po specijalnosti, kao i sadašnja državna sekretarka u Ministarstvu zdravlja Nevena Karanović.

  • Aleksandra

    22.03.2020 10:11
    Za Ministra zdravlja
    istra zdravlja trebao bi biti Zoran Stankovic dok je bio nacelnik na VMA ta zgrada je cvetala otkako je otisao nastalo je rasulo. Posteni ljudi poput njega ne mogu se sami izboriti sami sa mnogo azdaja oko sebe
  • Deleteboy

    03.02.2011 19:42
    patolog!
    extra, taman nam treba jos neki grobar da sarani vladu i THE END
  • 238PE

    03.02.2011 15:15
    Posten covek
    Patolog sa VMA,divan covek.Bravo !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija