Država prodaje 31 odsto Telekoma

Vlada Srbije će prodati 31 odsto akcija Telekoma od ukupno 58,5 odsto akcija koje država ima u tom preduzeću, rečeno je danas u vladi.

Vlada Srbije će prodati 31 odsto akcija Telekoma od ukupno 58,5 odsto akcija koje država ima u tom preduzeću, rečeno je danas u vladi.

Odluka je doneta posle zvaničnog obaveštenja grčke kompanije OTE da želi da proda svoj udeo od 20 odsto akcija u Telekomu. Bord direktora OTE-a je 26. januara odlučio da u postupku prodaje većinskog udela u Telekomu proda svoje vlasništvo u toj kompaniji po minimalnoj ceni koju je utvrdila Vlada Srbije.

Vlada Srbije je odredila da minimalna početna cena za prodaju 51 odsto akcija Telekoma bude 1,4 milijarde evra. Rok za dostavljanje ponuda za kupovinu većinskog paketa Telekoma ističe 21. marta.

  • Deleteboy

    03.02.2011 15:10
    Dulicu? da li si i ti u komisiji za prodaju Telekoma? Bolje da daju dzabe bar znamo da niko od Zutih nece videti ni centa!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija