Direktori NIS-a orgijali u Hrvatskoj

Osječka policija otkrila da su 2007. i 2008. godine na imanjima lovačkih društava u Slavoniji čelnici NIS-a sa kolegama iz Hrvatske učestvovali u orgijama s prostitutkama.

Osječka policija otkrila da su 2007. i 2008. godine na imanjima lovačkih društava u Slavoniji čelnici NIS-a sa kolegama iz Hrvatske učestvovali u orgijama s prostitutkama. Direktori Naftne industrije Srbije učestvovali su tokom 2007. i 2008. godine u orgijama koje su u lovištima u Slavoniji organizovale njihove kolege iz hrvatske naftne kompanije "Janaf", piše Press.

Sve se dešavalo tokom trajanja pregovora koji se svake godine organizuju u vezi sa transportom nafte iz Hrvatske u Srbiju. Čitava priča oko učestvovanja funkcionera NIS-a u orgijama u hrvatskim lovištima otkrivena je kada je tamošnja policija uhapsila tri osobe uključene u lanac međunarodne prostitucije, koja je od 2007. do kraja prošle godine cvetala na lovačkim zabavama u Slavoniji i Baranji.

Nezvanično se saznaje da su zabave u vikendicama organizovane kako bi Hrvati odobrovoljili goste iz Srbije i drugih zemalja u okruženju i kako bi se lakše sklopili planirani poslovi. Na devet devojaka iz Hrvatske i Mađarske išlo je oko dvadeset muškaraca.

U NIS-u nisu hteli da komentarišu navode hrvatskih medija o aferi u kojoj se pominju bivši direktori ove srpske kompanije. Generalni direktor NIS-a u vreme kada su organizovane orgije u Hrvatskoj bio je Srđan Bošnjaković, a on je početkom 2008. prešao na funkciju predsednika UO kompanije. On je u izjavi za Press rekao da ne zna ništa o tome i da nema informacije da je bilo ko iz te kompanije odlazio u Slavoniju.
  • "Specijalac"

    08.02.2011 21:09
    Kad je dzabe...
    Nisu to placali nasi, vec "susjedni" poreski obveznici (provereno). Znaci - samo napred, u lov...
  • Samael

    07.02.2011 11:38
    identifikacija
    Opa, neko se nasao prozvan. Ako ti je lakse da mislis da sam folirant, nemam nista protiv. Uzivaj.
  • @SAMAEL

    05.02.2011 19:26
    Pobrkao si faze
    Ko uopste govori o tom tvom moralu? Ti si ocigledno folirant. Da si ti odan zeni o tome ne bi ni pricao. Otkud tebi da su oni bilo sta od onih stvari dobili? Pogotovu, otkud ti to da su dobili samo zbog para?
    A ako si se vec nadovezao kazi ti nama da li si ti zaista siguran da muz od doticne Lide ne ne placa te neke stvari? Ako ta Lida i Ti licno jednog dana vidite nekakvu sliku slicnu ovoj, ili nedao vam Bog uverite se u neke druge istine hocete li onda biti sigurni i u muzeve njenih drugarica, ili zene vasih drugova?
    Kazu da zdravlje i zenu (muza) ne treba kontrolisati. Bolje im je verovati. Vi im verujete. I u pravu ste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija