SzS: Događaji na Kosovu rezultat propale Vučićeve politike

Savez za Srbiju ocenio je danas da su najnoviji događaji na Kosovu i Metohiji rezultat propale politike Aleksandra Vučića, ali i da umnogome liče na zajedničku režiju Vučića i kosovskog premijera Ramuša Haradinaja, koja neće ništa dobro doneti ni srpskom, ni albanskom narodu.
"Dok mu njegovi 'biznismeni' sa balkona Skupštine Srbije žustro aplaudiraju, na severu Kosova Vučić i njegovi koalicioni partneri Ramuš Haradinaj i Hašim Tači guraju kosovsku policiju na srpski narod. Jedinica Rosu koja je ušla na sever je pod kontrolom vlade u Prištini koja je izabrana glasovima Srpske liste. Gde su sada Marko Đurić i Goran Rakić da brane i štite narod?", naveo je Savez u saopštenju.
 
Savez je zatražio od međunarodne zajednice, a posebno od Kfora, zaštitu Srba na Kosovu i sprečavanje nasilja i eskalacije sukoba.
  • Dundo

    28.05.2019 18:22
    Prilično sam mator, ali pamćenje me još služi: Miloševićev režim je počinio jezive stvari na Kosovu. Sve se vraća, sve se plaća.
  • Miki

    28.05.2019 16:52
    SzS o Kosovu
    Koliko su jadni u zelji da prikupe jeftine politicke poene.
  • Kratko pamćenje

    28.05.2019 16:51
    A u vaše vreme kao rezultat vaše politike bilo je samoproglašenje Kosova kao države i martovski pogrom Srba. Kakvo to rešenje nudite onda, ili jedva čekate da nekako popljujete po državi koja se nalazi u pat poziciji dok je jug okupiran?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f