Obnavljanje javnog prevoza u gradovima moguće oko 4. maja, nošenje maski će biti obavezno

Delimično otvaranje javnog saobraćaja u gradovima u Srbiji moguće je oko 4. maja, ukoliko epidemiološka situacija to dozvoli.
Obnavljanje javnog prevoza u gradovima moguće oko 4. maja, nošenje maski će biti obavezno
Foto: 021.rs
To je danas rekao predsednik Aleksandar Vučić.
 
On je rekao da se oko 1. maja može očekivati delimična obnova aviosaobraćaja i delimično otvaranje međugradskog saobraćaja.
 
Vučić je kazao da će se u gradskom prevozu primenjivati najstrože mere, prvenstveno da će nošenje maski biti obavezno. 
  • Stevan

    23.04.2020 21:22
    I jopet
    I opet ista priča, ne nosite masku da zaštitite sebe od zaraženih, već, ako ste slučajno nosilac virusa, a nemate simptome kako je to i do sada praksa pokazala kod većine nosioca, maska služi da zaštitite druge od tebe ...
  • @Novosadjanka

    23.04.2020 18:04
    U obavezi si da stavis nesto preko usta i nosa, svejedno sta. Ne sluzi nikakvoj prevenciji, nego isterivanju nekih pravila, tek radi pravila. Poderi staru jastucnicu ili majicu, presavij u trougao i ko kauboj vezi preko lica, i to se racuna. Inace, kad je ovaj virus u pitanju, jednako su neefikasne i te iz apoteke za 120 dinara kao i pelena preko nosa.
  • /

    23.04.2020 16:22
    /
    @/%
    nemoj da slusas ove sto ti nude sivene maske.
    medicinsko osoblje je bas takve nosilo a ima ih zarazenih.

    zdrav razum vise vredi od hipsteriranja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f