Bujoševiću istekao mandat, RTS raspisao konkurs za novog generalnog direktora

Upravni odbor RTS-a je na redovnoj sednici doneo odluku o raspisivanju javnog konkursa za imenovanje generalnog direktora Radio-televizije Srbije.
Kako je saopšteno, do donošenja odluke o imenovanju generalnog direktora, funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora će obavljati dosadašnji generalni direktor Dragan Bujošević.
 
Bujoševiću je juče istekao petogodišnji mandat, on je još prošle godine ispunio uslove za penziju, ali je tražio da mu se produži mandat.
 
Bujošević je za generalnog direktora RTS-a izabran 5. maja 2015. godine, a nije poznato da li će ponovo konkurisati za istu funkciju s obzirom da ne postoje zakonske prepreke.
  • Tinkerbell

    06.05.2020 23:21
    Ja tipujem na dr Ž. Mitrovića, ima sve potrebne kvalitete, a i redovno se provetrava.
  • Bili Kid

    06.05.2020 17:52
    NIje lud kao Curuvija, Panic, Dada Vujasinovic da rizikuje zivot zbog medija i da ulazi u sukob sa mafijom. Prodaja dup*ta nije toliko rizicna.
  • Deks

    06.05.2020 13:23
    vec vidjeno
    Ni prvi ni poslednji koji je " prodao veru za veceru " . Nije srpski cutati ali je srpski biti ulizica i poltron . Doktor Lazic je u zalog za cast i postenje stavio zivot i nazalost ga izgubio a ovde je trebalo staviti u zalog fotelju i polozaj a to je izgleda nekome vaznije nego i sam zivot. Obraz kao djon .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija