VIDEO: U Beogradu uz baklje i zastave proslavljen rezultat izbora u Crnoj Gori

U Beogradu je sinoć proslavljen izborni rezultat opozicije u Crnoj Gori.
Preko Terazija prolazili su automobili koji su trubili i čiji su putnici nosili zastave Srbije.
 
 
Stvorila se saobraćajna gužva na Slaviji i na Terazijama.
 
 
Saobraćaj je bio blokiran kod Skupštine Srbije, ispred koje je bilo stotinak građana koji su slavili uz baklje i zastave Srbije.
 
Prema trenutnim projekcijama, nakon skoro 93 odsto obrađenog uzorka, koalicija "Za budućnost Crne Gore", zajedno je sa koalicijama "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo" osvojila većinu mandata u crnogorskom parlamentu na današnjim izborima, javljaju Vijesti onlajn.
  • Rade

    31.08.2020 13:14
    @Milan
    To je Vuciceva strategija, baviti se sa svime samo ne sa usranim srpkim jadnim zivotima bez buducnosti. Setimo se Milosevica i Tudjmana, ratnohuskackog nacionalizma, i kako su tajno oboica iznosili milijarde dolara u CH, lihtenstajn, Kipar,... Istorija se ponavlja samo su uloge preuzeli Vucic, Djukanovic...
  • Veseli se SrpskiRode

    31.08.2020 11:47
    Raduj se i veseli
    Slava Bogu ! Ovo je Hristova Pobeda !!!! Amin !
  • Pavle

    31.08.2020 11:02
    Miiilo
    Milo mi je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poskupljuje pretplata za RTS i RTV

Pretplata za RTS i RTV biće 50 dinara skuplja, predviđeno je predlogom izmena Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis.