Policajac iz Kragujevca uhapšen prilikom primopredaje 100.000 tableta droge

Policajac iz Kragujevca S B, za koga se sumnja da je organizator kriminalne grupe, uhapšen je sinoć sa još dve osobe, nakon izvršene primopredaje droge, oko 100.000 tableta ksalola.
Policajac iz Kragujevca uhapšen prilikom primopredaje 100.000 tableta droge
Foto: 021.rs
Pored njega, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeni su i S. Z. i N. Z, dok se jedan osumnjičeni nalazi u bekstvu, precizira se u saopštenju tog tužilaštva.
 
Pomenute tablete nalazile su se u 10 kartonskih kutija.
 
Primopredaja se odvijala tako što je iz jednog putničkog vozila deset kartonskih kutija prebačeno u drugo putničko vozilo u kojem se nalazio S. B. kao organizator i N. Z. kao pripadnik grupe. Oni su uhapšeni nakon višemesečnog predistražnog postupka u akciji koju su sproveli policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala kao i Sektora unutrašnje kontrole.
 
Na teret im se stavlja udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
Određeno im je policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.
  • jaoj

    09.10.2020 14:04
    Jaca droga, pola baba u srbiji ima vece zalihe ksalola u svojim kucama.
  • Vladimir

    09.10.2020 13:51
    Vauuuu!
    Ovaj se drznuo da traži svoj deo, pa ga stigla strašna sUDBA! Sad će neki drugi sirotan iz prcije balkanske da radi za sefa stanice, sefa smene, i strucnjaka izstranke bliskom policijskoj vrhuski u šumadijskom Akapulku
  • Antibot

    09.10.2020 12:15
    Znači đaba sam čeko na buskoj da drugar donese... ovaj, lek za tetku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija