"Kobre" u Kragujevcu nakratko oduzele transparent sa porukom Vučiću "Devojčica znači hrabrost"

Uniformisani pripadnik "Kobri" iz obezbeđenja predsednika Vučića nakratko je oduzeo papire kojima su dve građanske aktivistkinje želele da izraze protest protiv Vučićevog dolaska u Kragujevac.
"Kobre" u Kragujevcu nakratko oduzele transparent sa porukom Vučiću "Devojčica znači hrabrost"
Foto: FoNet (Branko Vučković)
Kragujevčanke Suzana Đorđević i Aleksandra Kostić su na smotri naoružanja i vojne opreme, koja je danas održana u Šumaricama, nosile papire na kojima je pisalo "Nisi dobrodošao" i "Devojčica znači hrabrost", koje su nameravale da pokažu predsedniku Srbije Aleksandaru Vučiću kada bude prolazio pored njih.
 
U izjavi Fonetu Suzana Đorđević je rekla da nisu imale nikakve neprijatnosti i da im je pripadnik "Kobri" ubrzo vratio oduzete papire.
 
"Mi smo šetajući nosile otvorene te papire, a kada smo došle do mesta gde smo očekivale da će Vučić proći, savile smo ih i čekale da se on pojavi. Vučić je, međutim, prošao dalje od mesta na kome smo stajale pa nije ni mogao da vidi naše poruke, ali verujem da su mu ljudi iz obezbeđenja preneli šte je pisalo na papirima", kazala je Đorđević.
 
Ona je dodala da su pitale pripadnika "Kobri" zbog čega se interesuje za njihove papire i da li to što na njima piše na bilo koji način ugrožava bezbednost predsednika, a on je odgovorio da je to deo njegovog posla, pročitao šta piše i vratio ih.
  • Slucaj

    29.06.2021 12:08
    Pazi dabre, idu kobre! Ko bre? Da bre!
  • igor_t

    29.06.2021 09:37
    @hrb
    Koji posao to "ljudi" rade? Cuvaju precednikov zivot od dve A4 parole sa iskazanim misljenjem?

    Diktator vlada, i sve je gori.
  • kongo

    29.06.2021 07:12
    2021
    mi smo zarobljeni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija