VIDEO: Objavljen snimak razbojništva, kosovski mediji tvrde da je razbojnik brat Milene Popović

Pripadnici policije u Severnoj Mitrovici uhapsili su tridesetjednogodišnjeg N. P. koji je pre nekoliko dana izvršio pokušaj razbojništva u jednom lokalnom trgovinskom objektu.
Kako Kosovo onlajn saznaje, radi se o bratu Milene Popović, nevenčane supruge ubijenog srpskog političara Olivera Ivanovića.
 
U policijskom saopštenju se navodi, da je 18. jula oko 17:55 časova, u Kolašinskoj ulici u Mitrovici, u trgovinskom objektu "Lazar" maskirani napadač uz pretnju nožem od vlasnika prodavnice pokušao da oduzme novac.
 
Događaj su, inače, zabeležile i nadzorne kamere u objektu i na ulici ispred.
 
Vlasnik radnje je prisebno reagovao i sprečio pljačku, čak je pojurio napadača izvan lokala.
 
 
Već sledećeg dana policijski službenici su pronašli i priveli osumnjičenog, a prilikom pretresa kod njega je pronađen i nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u izvršenju krivičnog dela.
 
Daljim istražnim radnjama utvrđeno je da je ista osoba izvršila i razbojništvo iz 2019. godine u Mitrovici, koje je do sada bilo nerasvetljeno. 
 
Nakon predočenih dokaza tužilac je uhapšenom odredio meru zadržavanja u trajanju od 48 časova.
  • Bane

    22.07.2021 16:27
    Ode Milena niz vodu ...
  • Dete rock'n rola

    22.07.2021 16:17
    Bogami na snimku se vidi da je pljačkaš jedna veoma odlučna i hrabra osoba rešena da uradi ono što je naumila.
  • Cekaj malo

    22.07.2021 14:59
    Da li je to brat one iste gospodje koja je rekla da nece da sedi u istoj prostoriji kao i optuzeni za ubistvo njenog supruga? One iste gospodje koja se nekim cudom (citaj sa rezervom - prisiliom) priklonila SNS-u ali nije bas cvrsto "sela u njihove stolice" pa se sada ovako naprasno diskredituje - eto njen brat je lopov? Jel o toj gospodji rec? Posto ako jeste, rekao bih da je ova vest iz rubrike "Jednog brata" "Jednog coveka" koji nam svima vedri i oblaci, ali opet - samo izrazavam svoju gradjansku slobodu da kriticki razmisljam svojom glavom :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija