Srbija će platiti put do Bijeljine

Zajedno sa konzorcijumom srpskih kompanija, ne samo graditi nego i platiti 80 odsto puta od Rače do Bijeljine.
Srbija će platiti put do Bijeljine
Foto: Pixabay (ilustracija)
To je juče najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i rukovodstvom Republike Srpske u Beogradu.
 
Vučić je podsetio da Srbija već gradi i platila je izgradnju mosta na Savi u okviru tog puta, i poručio da veruje da je to doprinos prijateljstvu sa svim ostalim narodima u BiH, kao i bratstvu sa srpskim narodom.
 
To je, kako je rekao, put koji ide i ka Banjaluci i Sarajevu, a povezuje nas sa drugim najvećim gradom u RS - Bijeljinom.
 
Najavio je i da će se nastaviti pomoć opštinama Drvar, Kostajnica, Dubica i Nevesinje.
  • za onamo

    05.08.2021 17:06
    Ja bih platio duplo, ali samo da je put u jednom smeru.
  • Noa

    05.08.2021 15:21
    @Milos
    Kažeš, granice su na Balkanu promenljive. Ali ne samo onako kako tebi i tvojima odgovara. To se naravno onda odnosi i na Vojvodinu. Princip je isti za sve ili nikog!
  • Nina

    05.08.2021 13:55
    Poklanjaju naše pare strancima
    Zašto mi gradimo puteve u stranoj državi, a u Srbiji ima toliko nerešenih pitanja - loši lokalni putevi, sela i manja mesta bez vodovoda i kanalizacije u 21. veku, ispuštaju se fekalije u reke.. I da ne nabrajam dalje. Zašto se novcem poreskih obveznika Srbije ne rešavaju problemi u Srbiji, već se grade putevi i aerodromi u stranim državama?! Kakva je to vlast koja deli naše pare svima okolo?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija