Sva deca povređena u udesu kod Bubanj Potoka imaju lakše povrede

Doktor Marko Bogosavljević sa Instituta za majku i dete izjavio je da je sedmoro dece, koja su danas povređena u saobraćajnoj nezgodi kod Bubanj Potoka u stabilnom stanju i da nisu životno ugrožena.
Sva deca povređena u udesu kod Bubanj Potoka imaju lakše povrede
Foto: Pixabay (ilustracija)
Bogosavljević je za RTS rekao da su deca uzrasta od pet do 13 godina i da se radi o lakšim povredama, "uglavnom o nagnječenjima i oguljotinama".
 
"Troje dece će biti hospitalizovano radi daljeg praćenja da ne bi došlo do pogoršanja stanja, dok će četvoro biti pušteno na kućno lečenje", dodao je.
 
U sudaru je povređeno i šest odraslih, koji su prevezeni u Urgentni centar, a agenciji Beta je ranije rečeno da su tri osobe teže povređene.
 
U sudaru su učestvovala četiri vozila, a intervenisale su četiri ekipe Hitne pomoći.
 
Saobraćaj na tom delu auto-puta je normalizovan.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija