Vasiljević: Vučić pojedine sastanke odložio po savetu lekara

Predsednik Srbije otkazao je neke obaveze juče i danas po savetu lekara, rekla je sinoć savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević.
Vasiljević: Vučić pojedine sastanke odložio po savetu lekara
Foto: 021.rs
"Predsednikovo zdravlje danas nije bilo u redu, a sutra uveče stiže Ursula fon der Lajen i prekosutra smo u Nišu sa njom, obeležavamo početak radova na novom železničkom koridoru, nakon toga idemo u Dubai i svakodnevni problemi na Kosovu, tako da morao je malo da stane. Tako da smo odlučili, odnosno lekari su predložili da malo stane i napravi pauzu", rekla je Vasiljević za Euronews Srbiju.
 
Na pitanje da li bi javnost trebalo da bude zabrinuta odgovorila je odrečno.
 
"Nadam se da će sve biti u redu, prosto je premor u pitanju", rekla je predsednikova savetnica.
 
Kako je navela Vasiljević, sastanci zakazani za utorak s ambasadorima Rusije i Kine pomereni su za sredu. 
 
Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji "Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište - korak prema zajedničkom tržištu EU" u Novom Sadu. 
  • Jasamja

    30.09.2021 06:59
    E Srbijo...
    ...moja lepa, zemljo prokleta!
    Niko nam ne valja. Da se razumemo, nemam favorita i ne glasam vec godinama.
    Znam ljude koji su vikali dole Sloba, a sada joj za vreme Slobe bilo bolje.... i tako za svakog. Otici ce i A.V. jednog dana a ko ce doci bolji ili gori? Taj koji bude dosao nece valjati, ni sledeci, ni onaj posle njega, takav smo narod. A kad smo kod kukanja, setite se 90ih, sankcije, inflacija, kriza, rafovi prazni.... a sada skupi mobilni telefoni, po dva automobila svaka porodica, molovi, klubovi i restorani puni.. gospodo draga hajde da stavimo prst na celo i razmislimo malo!
  • Lekar za savete

    29.09.2021 15:44
    Pregledao ga prvo, a onda saslušao. Nije mu ništa. A sada odoh kod svog lekara.
  • LoKaLnO tAnDrKaLo

    29.09.2021 10:14
    Sad ili nikad
    Bože ako te ima usreći nas sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija