Trivan: Veliki broj argumenata za poništavanje ugovora o iskopavanju litijuma

Bivši ministar zaštite životne sredine Goran Trivan ocenio je da postoji veliki broj argumenata za poništavanje ugovora o iskopavanju litijuma.
"Smatram da je najava premijerke (Ane) Brnabić o mogućem raskidu ugovora sa kompanijom 'Rio Tintom' korak u dobrom pravcu, ali je često korak do realizacije dugačak put", rekao je Trivan za list Danas.
Bivši ministar je istakao da ne zna koju bi sumu morala da plati Srbija u slučaju raskida ugovora sa tom kompanijom, dodajući da ih "nikad nije video zbog tretmana koji je imao u vladi".
"Bez obzira o kojoj sumi je reči, novac ne može biti merilo našeg zdravlja. Život je važniji od bilo kakvog profita", naglasio je Trivan.
  • Maki

    12.01.2022 08:47
    Super
    Samo napred Trivane. Podržavamo te.
  • Prota

    11.01.2022 05:40
    Rodoljub
    Ovako se brani država i narod, a ne funkcija i fotelja. Da je ćutao i dalje bi bio ministar. Profesore Gorane, hvala Vam za svo znanje što ste nam preneli.
  • Nebac

    11.01.2022 00:00
    Nisi se mešao u svoj posao
    Dok si bio ministar, sad ćuti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija