Dva poslanika SNS potpisuju inicijativu za zabranu iskopavanja litijuma

Dva poslanika SNS potpisuju inicijativu Sava Manojlovića da se zabrani iskopavanje litijuma na teritoriji Srbije, saznaje Danas.

Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović kaže da će svojim potpisom podržati tu inicijativu.

"Siguran sam da će to uraditi i jedan od osnivača SNS, narodni poslanik prof. dr Ljubiša Stojimirović. Biću jedan od mnogobrojnih Čačana koji će podržati ovu inicijativu", navodi Jugović za Danas.

On dodaje da je ubeđen da će on i Stojimirović biti deo većine u Skupštini Srbije kada dođe do izjašnjavanja povodom ove inicijative.
 
"Srbija neće biti rudnik, već zemlja Tesle, Pupina i Novaka. Upravo je to politika predsednika Aleksandra Vučića. Srbija će živeti od poljoprivrede i IT usluga. Alija Sirotanović je simbol vremena kada je bilo više nepismenih nego pismenih. U to vreme kao ni u vreme pljačkaških privatizacija se više nećemo vraćati", kaže Jugović.
 
Podsetimo, Jugović je i ranije najavljivao da je spreman da aktivno učestvuje u narodnoj inicijativi protiv iskopavanja litijuma na teritoriji Srbije.
  • Doda

    11.01.2022 15:37
    lek
    DA Lil znate da je Litijum namenjen lecenju neuroloskih bolesti i da nivo litijuma u krvi obezbedjuje funkciju mozga?mozda bi koristio u formi leka protiv korone?
  • aga

    11.01.2022 12:21
    ns
    podbara brajko , gde ti ! Živela Srbija !
  • Ns

    11.01.2022 10:51
    Aga
    Aga gde ti zivis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija