Meštanin Vranja nožem izbo suprugu i ranio ćerku

P. D. (45) iz Vranja uhapšen je zbog sumnje da je sinoć pokušao da ubije svoju suprugu i ranio ćerku.
Meštanin Vranja nožem izbo suprugu i ranio ćerku
Foto: 021.rs
Slučaj su sinoć oko 23 časa prijavili medicinari iz Hitne pomoći, kasnije je utvrđeno da je muž nakon rasprave izbo ženu u predelu stomaka i ćerki naneo povredu, pišu "Novosti".
Kasnije se utvrdilo da je muškarac bio pod dejstvom alkohola. On je nakon rasprave sa suprugom nasrnuo na nju, a zatim uzeo nož iz kuhinje, sečiva 20 centimentara, uleteo u spavaću sobu i supruzi naneo ubodne rane u predelu leve slabine, a dvadesettrogodišnju ćerku posekao u predelu ruke jer je pokušala da zaštiti majku. 
Nasilnik je zadržan u pritvoru, dok se njegova supruga na lečenju u niškom kliničkom centru i nalazi u životnoj opasnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija