Krivična prijava zbog nedozvoljenog skladištenja 2.700 litara naftnih derivata

Jedinica za bezbednost na rekama beogradske policije podneće krivičnu prijavu za nedozvoljeno skladištenje robe protiv muškarca (54) u čijoj kući je pronađeno 2.700 litara naftnih derivata.
Naftni derivati pronađeni su, kako se navodi u saopštenju, u pomoćnoj prostoriji kuće u Novim Banovcima kod Beograda, u metalnom tanku iza gipsanog zida.
Uzorkovanjem od strane tržišne inspekcije utvrđeno je da ti derivati nemaju marker i da su, kako se sumnja, stranog porekla.
Pogledajte fotografije sa lica mesta.
 
  • Dragan

    18.10.2022 19:05
    Sverc nafte
    To su sitni Kod malo vecih ne sme ni da pridju.
  • Neko

    08.07.2022 07:24
    Opstepoznato je da se nafta skida sa barzi u Karlovcima, Krcedinu, Banovcima i da to traje godinama. Postoje citave uigrane ekipe i svi ih znaju, dok policija zmuri i dobije procenat...
    Ovaj samo nije dao reket pa je zasmetao na "trzistu"
  • Ns

    08.07.2022 00:15
    @Vule
    Pa vidiš da nije markirana!
    U ovoj "pravnoj" i "uredjenoj" državi može da cirkuliše samo markirana roba, nećemo se brukamo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.