SSP: Još nismo doneli odluku ko će biti kandidati za potpredsednika Skupštine Srbije

Stranka slobode i pravde (SSP) demantovala je navode lista "Danas" da će funkcioner te stranke Borko Stefanović biti potpredsednik parlamenta.
SSP: Još nismo doneli odluku ko će biti kandidati za potpredsednika Skupštine Srbije
Foto: 021.rs (arhiva)

SSP je u demantiju koji je objavio list "Danas" navela da još nije donela odluku ko će biti kandidati za potpredsednika Skupštine Srbije.

Po dosadašnjim pravilima u radu Skupštine, opoziciji bi trebalo da pripadnu dva mesta potpredsednika Skupštine, kao i više mesta predsednika skupštinskih odbora.

Mesta potpredsednika iz redova opozicionih poslanika bi trebalo da pripadnu poslaničkim klubovima sa najvećim brojem poslanika, a to su koalicije SSP - PSG - Preokret - Sloga i poslanički klub koalicije NADA.
 
"Kada budemo znali šta je odluka većine po pitanju pozicija potpredsednika Skupštine i predsednika skupštinskih odbora, u okviru naše poslaničke grupe ćemo doneti odluku ko će biti naši kandidati", navodi se u saopštenju SSP.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.