Jos sutra moguć onlajn upis u srednje škole

Upis u srednje škole, posle prvog i drugog upisnog kruga, traje još sutra preko portala "Moja srednja škola".
Jos sutra moguć onlajn upis u srednje škole
Foto: 021.rs
Nakon prvog upisnog kruga, po prve tri želje raspoređeno je 86 odsto učenika, dok je po prvoj želji oko 65 odsto.
U drugom upisnom krugu bilo je 635 učenika i oko 16.000 slobodnih mesta. 
Pomoćnik ministra prosvete Milan Pašić rekao je ranije za Tanjug da je za sve one koji nisu uspeli da izađu na završni ispit u junskom roku, ostavljena mogućnost da 17, 18. i 19. avgusta polažu ili deo testa koji nisu polagali ili sva tri testa.
 
Završni ispit ili takozvana mala matura održana je 27, 28. i 29. juna, a oko 64.000 svršenih osmaka polagalo je test iz srpskog, matematike i kombinovani test (istorija, geografija, biologija, fizika, hemija).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.