Ana Brnabić podnela ostavku

Poslanica sa liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" i premijerka u tehničkom mandatu Ana Brnabić podnela je večeras ostavku na poslaničku funkciju.
Ana Brnabić podnela ostavku
Foto: 021.rs
Predsedavajući Skupštinom Srbije Vladeta Janković obavestio je poslanike da je Brnabić, uoči glasanja za predsednika i potpredsednike parlamenta, podnela ostavku na poslaničku dužnost.
Poslanici opozicionih stranaka nekoliko puta su tokom današnje sednice ukazivali na to da ona krši Ustav time što je poslanik i na funkciji premijera.
U toku je pauza od 15 minuta, posle koje će se glasati za Vladimira Orlića koji je kandidat za predsednika parlamenta, kao i sedam potpredsednika.
  • Vucko

    06.08.2022 01:03
    :)
    Njen osmeh sve govori.
  • joj

    04.08.2022 19:51
    fikusa
    to je komentar. nema vise nista da se kaze
  • Miki

    04.08.2022 18:20
    Uf
    A jel dala i ostavku na funkciju korisnika one vile?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija