Vulin sa zastavom: Vekovima smo sanjali ujedinjenje i slobodu, slobodu smo izborili

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je "celokupnom srpskom narodu" praznik Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.
Vulin je u čestitki ocenio da Srbi "moraju da budu jedinstven politički narod", a da je obeležavanje zajedničkih praznika "način da pokažemo snagu i jedinstvo svima koji u našem nejedinstvu traže način da nas umanje i razdvoje".
 
MUP je medijima prosledio Vulinovu fotografiju sa zastavom Srbije.
"Svim Srbima gde god da žive i svima koji Srbiju doživljavaju kao svoju otadžbinu, čestitam Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Srbi, srećan nam praznik, čuvajmo jedni druge da bismo sačuvali Srbiju, RS i sve zemlje gde Srbi žive. Istu zastavu Srbi su vekovima nosili, sanjajući ujedinjenje i slobodu. Slobodu smo izborili, srećan nam praznik", naveo je Vulin.
Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji je ustanovljen pre dve godine, obeležava se danas u Srbiji i Republici Srpskoj. Vlade Srbije i RS odlučile su da taj praznik obeležavaju 15. septembra, na dan kada je, 1918. godine, u Prvom svetskom ratu probijen Solunski front.
 
Centralna manifestacija biće održana u Bijeljini u 11 časova, a uz najviše zvaničnike RS, proslavi će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
  • Mile

    15.09.2022 21:55
    Tik
    Posebno si ti za to zasluzan
  • Popaj

    15.09.2022 14:40
    Zatvor
    Kada bude slika iz zatvora, onda je Srbija pobedila
  • Lala

    15.09.2022 12:58
    Crnjak
    E moj Voline,jos kada bi se ti ujedinio sa sopstvenim mozgom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija