Luksuz Šarićeve vile u slici i reči (Video)

Ministarstvo pravde odobrilo je novinarima ulaz u vilu Darka Šarića na Tatarskom brdu, u kojoj su mogli da vide, slikaju i snime raskoš u kom je balkanski narko bos provodio vreme.
Dvadeset kupatila i toaleta sa đakuzi kadama, tri saune i tursko kupatilo deo su prostorija vile iza zidova visokih tri metra na kojima su sa svih strana zakačene kamere i senzori za alarm. Šarić je imao i centralnu sobu za praćenje video nadzor, u kući preko puta vile, rezervisanoj za njegovo obezbeđenje. Jednospratnu vilu okružuje dvorište na kojem je bazen dužine 15 metara, košarkaški teren i dvospratna ''kuća zabave''.

Đakuzi i u dečijoj sobi

Kuća od 927 kvadrata isprojektovana je i opremljena za boravak Šarićeve porodice. U prizemlju se uz veliku kuhinju nalazi dnevna soba sa kaminom i pogledom na dvorište.U prizemlju je i radna soba sa bibliotekom. U podrumu je kotlarnica, a poveća vinska soba pretvorena je u vešernicu u kojoj je ostalo nekoliko neopeglanih košulja. Na spratu su spavaće sobe, glavna sa velikim bračnim krevetom, dečija i još nekoliko soba. Svaka prostorija kuće ima svoje kupatilo sa đakuzijem ili tuš-kabinom sa masažerima. Đakuzi je čak i u kupatilu dečije sobe.

U svim sobama su veliki plazma ili LCD televizori, muzičke linije, dok razvučeni kablovi ukazuju i na računare koje je u pretresu 21. januara odnela policija. Plakari u posebnoj sobi za garderobu su prazni, za Šarićima je ostalo samo nekoliko peškira i kozmetičkih proizvoda. Kuća je opremljena centralnim sistemom klime, a pepeljara, koje ima samo u dvorištu, ukazuje da u vili nije bilo dozvoljeno pušenje.

Kuća za uživanje

Za uživanje bila je rezervisana i dvospratnica u drugom delu dvorišta. Prizemlje ove kuće je uređeno kao kafić, sa šankom u uglu i iznenađujuće skromnim izborom alkoholnih pića. Spa centar sa dve saune, velikim i manjim đakuzijem, turskim kupatilom i zasebnim delom za dame sa solarijumom, stolom za masažom i kozmetičkom opremom je u podrumu kuće. Sprat je bio namenjen za smeštaj gostiju, sa spavaćim sobama i kupatilima, dok je drugi sprat služio za igru i kocku – fliperi, električni pikado, bilijar sto i nekoliko kockarskih stolova presvučenih čojom. Kao i u glavnoj vili i u ovoj kući, garaža je u podrumu. U dvorištu se nalazi i manja ostava za baštensku opremu.

Obezbeđenje preko puta

Za obezbeđenje i posluga nije bilo mesta u Ulici Ivana Franka 11. Šarićevi radnici živeli su u kući preko puta, pod brojem 10. Od jednostavno opremljenih soba za spavanje sa televizorima i muzičkim linijama razlikuje se samo ''komandna soba'' u kojoj se sa 14 monitora pratio rad kamera, koje su pokrivale ulicu Ivana Franka i sve prilaze Tatarskom brdu. U dvorištu su i boksovi za pse, koje je takođe preuzela policija.

Vila zapečaćena

Šarićeve kuće na Tatarskom brdu prošle nedelje su privremeno oduzete odlukom Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu. Od Šarića je samo u ovom naselju oduzeto 15 katastarskih parcela površine jednog hektara i 80 ari sa objektima. Posle posete novinara, kuće Šarića ponovo su zapečaćene.

  • dejan

    03.03.2010 04:17
    A sta ce mu radna soba sa bibliotekom?!?
  • Srki

    03.03.2010 03:39
    Shou za narod
    Pitanje je koliko jos ima ovakvih tipova sislih s brda koji se nisu zamerili nekom u vlasti da ih ovako pusti niz vodu? Nista nema dok se sva ovakva lopovska gamad ne eliminise iz Srbije. Sto se naravno nece desiti posto "velikom gazdi" odgovara moralno i materijalno propadanje Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija