Ponovo rade kladionice u Vranju koje su bile u vlasništvu Kantara

Kladionice koje su bile u vlasništvu Dejana Nikolića Kantara, koji je osuđen zbog pretnji novinarima OK radija u Vranju i pre toga za nelegalno klađenje, ponovo rade, prenosi Insajder.
Ponovo rade kladionice u Vranju koje su bile u vlasništvu Kantara
Foto: Pixabay
Upravni sud u Nišu usvojio je njegov zahtev da dok traje postupak po žalbi bude odloženo rešenje o zabrani rada aparata za igre na sreću, objavio je Insajder.
Nikoliću su kladionice prvobitno zatvorene zbog toga što, uprkos zakonskoj obavezi, nije obavestio nadležne da je sredinom prošle godine osuđen zbog nelegalnog klađenja.
On je u zahtevu kojim je tražio odlaganje rešenja o zabrani rada aparata za klađenje naveo da bi zatvaranjem kladionica bila ugrožena egzistencija 165 zaposlenih i njihovih porodica.
 
U Upravi za igre na sreću za Insajder su rekli da oni nisu dali novo odbrenje za rad njegovih kladionica.
 
Član Radne grupe za bezbednost novinara Veran Matić rekao je da bi bilo važno da te kockarnice, bez obzirana što su sada verovatno prebačene na vlasništvo porodice, budu finansijski ispitane.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija