Saobraćajna policija za osam sati kaznila skoro 300 stranaca

Saobraćajna policija sankcionisala je za osam sati skoro 300 stranih državljana u akciji pojačane kontrole saobraćaja tokom praznika, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Saobraćajna policija za osam sati kaznila skoro 300 stranaca
Foto: 021.rs
Bugarski državljanin (24), kako se navodi u saopštenju, vozio je prosečnom brzinom 239 kilometara na čas na autoputu Šid – Beograd, na deonici između Kuzmina i Sremske Mitrovice, dok je policija u pokušaju da ga zaustavi presretačem izmerila brzinu 224 kilometra na čas.
Na autoputu Novi Sad - Subotica, nemački državljanin (38) vozio je u proseku brzinom 241 kilometar na čas na deonici između Bačke Topole i Žednika.
MUP navodi da su protiv oba vozača podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.
  • Lik lik

    12.11.2022 14:59
    Stranci
    Zivim u De i tu i tamo svratim do Srbije. Voznja u Srbiji je teska lutrija za ljude sa zapada.. postujem ogranicenje brzine i svi mi sviraju odreda. Stanem da propustim pesake na pesacum i sete mi se familije do 9 og koljena. Kocim na semazoru na zuto 3 auta me obidju pre crvenog svetla. Ako nista ti nazovi stranci jurcaju po auto putu a domaci gde god stignu. Zato.. prikocite malo sa prozivkama za tzv strance.lp..
  • Neko

    12.11.2022 12:44
    Kao prvo, 95% stranaca ne vozi po propisu na nasem auto-putu. Nikskvo upozorenje nemaju da se meri prosecna brzina.
    Kao drugo, nas lazu kako zaustavljaju strance a to uopse nije istina. Zato su za nase vozace revnosni u pisanju kazni. I onda se nasi vozaci osecaju pao po*rani kada voze 130 a pored njih projuri neki stranac sa 180, i znas da nece popiti kaznu. To je jos jedan primer kako je nasa policija propala kao institucija, i gde put sluzi samo za bogacenje saobracajne policije (gomila dece nece da uce vec im odgovara kurs, pistolj i znacka da se svi sklanjaju, saobracajna patrola i stan za 500e kvm2).
    SRAMOTAAA!!!!
  • Mićo

    12.11.2022 11:52
    @Pera
    Di da nema ograničenja kao na auto-banu, pa ljudi bi ginuli, zamisli da sa jedno 250 ošuriš rupu ili tako neki fazon. Mi ne znamo da napravimo kvalitetan put, jer bolje je zakinuti, ugraditi se, a ne napraviti nešto kvalitetno!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija