Političarka iz SPS traži zatvorske kazne za negativne komentare o Vučiću

Članica Privremenog organa Socijalističke partije Srbije u Nišu Ana Grozdanović predložila je da se svaki negativan komentar o liku i delu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kažnjava zatvorom.
"Zamolila bih svoje političke kolege koji sede u poslaničkim klupama, da dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svako ko ostavi loš komentar prema predsednku države. A o ostalim ozbiljnijim planovima protiv predsednika još ozbiljnije kazne", navela je Grozdanović na svom Instagram profilu, prenose Južne vesti.
Prema njenim rečima, ovakvo rešenje će dokone "naučiti pameti", a predsednik će se na svaki način mogući zaštititi.
"Sve je ovo planski da bi mu crpeli energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim. Ti hrabri momci će taman pročitati tamo koju knjigu, malo se edukovati, trenirati čime će biti zadovoljniji sobom i razmisliti o svom ponašanju ubuće", napisala je ona.
 
Široj političkoj javnosti postala je poznata krajem prošle godine, kada je na skupu socijalista u Nišu, između ostalog, rekla da su "samo hrišćani pravili katodne i radio cevi" i da narod treba da se raduje jer će "samo u jednoj sekundi velika svetlost s neba da se pojavi, zbog koje će ljudi pomisliti da je u toku nuklearni rat".
 
Poznata socijalistkinja inače je pravnica po struci, a na društvenim mrežama ima više od 110.000 pratilaca.
  • Dr Miggyy

    22.11.2022 14:21
    SA DELA NA PARE
    Poltronska izjava političarke SPS, da se kažnjavaju autori negativnih komentara prema vođi je dobra ideja. Za ovu inovaciju autorku treba solidno nagraditi, recimo 50% izrečenih kazni za negativne komentare. Za pozitivne komentare uvesti autorima solidnu nagradu, da se zna da treba nagrađivati poltrone, dupeuvlakače visokih političara, pa makar o trošku države, tj. ģrađana kako bi im se isplatio poltronizam i dodvoravanja šefu.
  • D

    21.11.2022 20:21
    .
    Hoće Severnu Koreju da naprave od Srbije
  • @Vojvodjan Jugoslove

    21.11.2022 16:33
    Tacno tako
    Tacno tako se I ja osecam
    Volim kad Srbija pobedjuje, drago mi je zbog igraca ,mene I normalnih ljudi
    Ali mi je jos draze kad Srbija izgubi jer znam da lazne patriJote onda idu na aparate I piju tablets za smirenje, I dozivljavaju srcane udare
    Tako da sam ja na dvstrukom dobitku: radujem se I kad dobijaju a jos vise kad gube

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.