Grupa zaposlenih klinike "Laza Lazarević" traži smenu direktorke

Grupa od oko 50 zaposlenih psihijatrijske klinike "Laza Lazarević" održala je danas protestnu šetnju od te bolnice do zgrade Vlade Srbije.
Grupa zaposlenih klinike "Laza Lazarević" traži smenu direktorke
Foto: Pixabay
Oni su ponovo predali zahtev za smenu direktorke Ivane Stašević Karličić.
Protestna šetnja trajala je više od sat i po, a udaljenost od nekoliko stotina metara kroz ulicu Kneza Miloša, od ugla sa Višegradskom, do zgrade Vlade učesnici protesta su išli jedan sat, što je izazvalo kolaps u saobraćaju u smeru ka centru grada.
Na čelu kolone bili su bubnjari, koji su diktirali tempo šetnje i zastajali na svakih desetak metara.
 
Doktorka Aleksandra Đerić iz Sindikata lekara i farmaceuta izjavila je FoNetu da zahtevaju sastanak sa premijekom Srbije Anom Brnabić.
 
"Ranije smo imali sastanak sa savetnikom premijerke i detaljno smo ga upoznali sa situacijom na klinici i našim štrajkom. Kako smo saznali, zahtev za smenu direktorke je poslat iz resornog ministarstva i sada se čeka kadrovska komisija i da se stavi na dnevni red Vlade. Očekujemo pobedu", kazala je Đerić.
  • Strasno

    13.12.2022 22:37
    Kome je ta osoba toliko bitna da je drze na funkciji po svaku cenu? Zasto dozvoljavate da zbog te jedne ocigledno nestrucne i neprofesionalne osobe ispastaju pacijenti i clanovi radnog kolektiva? Ko je ona uopste?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija