Uhapšen izbacivač iz Hedonista

Novosadska policija uhapsila je 22-godišnjeg Stanka P. iz Vrbasa sa prebivalištem u Novom Sadu i podnela protiv njega krivičnu prijavu jer je prošlog vikenda brutalno pretukao jednog mladića ispred kluba "Hedonist" i išamarao njegove prijateljice
Posle salušanja pušten je da  se brani sa slobode. Stanko je izbacivač u "Hedonistu" i policija ga tereti da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Stanko se tereti da je, 27. februara, ispred ugostiteljskog objekta "Hedonist", fizički napao Novosađane Vladimira Bojića (1988), Marijanu O. (1990) i Adelu P. (1991) i naneo im lake telesne povrede.


  • dr.liman

    05.03.2010 03:24
    hajduk stanko...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija