Operisan dečak iz Pirota koji je ranjen u lovu: Svestan je i stabilan

Trinaestogodišnji, koji je ranjen u lovu u Pirotu je trenutno svestan, komunikativan, stabilnih je vitalnih parametara, rečeno je u UKC Niš.
Operisan dečak iz Pirota koji je ranjen u lovu: Svestan je i stabilan
Foto: 021.rs
Zbog povrede grudnog koša, dečaku je urađena torako-drenaža, a sanirane su mu i neurohirurške povrede glave, prenosi RTS.
Teško povređen 13-godišnji dečak iz Pirota, sa prostrelnom ranom u predelu butine i bedrene kosti, povredom glave, grudnog koša i abdomena, nakon hirurškog zbrinjavanja i dijagnostike u Pirotu, dovezen je juče u niški Klinički centar.
Nakon prijema i dijagnostike, grudni hirurg je dečaku uradio torako-drenažu zbog povreda grudnog koša.
 
Tokom večeri su neurohirurške povrede glave sanirane operativno i pacijent je trenutno smešten u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju.
 
Dete je svesno, komunikativno, stabilnih vitalnih parametara, potvrđeno je za RTS u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.
 
Tinejdžer je bio u lovu sa svojim ocem u ataru sela Vlasi, nedaleko od Pirota. Za sada su nepoznate okolnosti u kojima je dečak pogođen iz sačmare.
  • zztop

    09.01.2023 10:33
    U lovu mogu biti samo punoletne osobe koje imaju završeni lovački ispit i odobrenje za nošenje i držanje oružja , bar tako bi trebalo biti...
  • Драган

    09.01.2023 09:38
    врста
    Ловци су најсмрдљивија врста људи - убијају несретна бића каоја и онако једва преживљавају - из "задовољства". одмах иза њих су месари. Која будала води дете у лов?!
  • Lalo

    09.01.2023 08:57
    Epidemija pucanja na srpsku decu?! Gde je taj Pirot, na Kosovu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.