Izlio se mazut iz cisterne na kolovoz u centru Nove Varoši

Na magistralnom putu Nova Varoš - Prijepolje jutros oko je došlo do incidenta kada je iz cisterne koja se nalazi u blizini benzinske stanice počeo da curi mazut po putu, javlja RTS.
Izlio se mazut iz cisterne na kolovoz u centru Nove Varoši
Foto: 021.rs
Iz cisterne je, kako je za Danas rekao predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević, "prema proceni policije, iscurelo 150 do 200 litara mazuta".
Cistrena je, dodao je, vlasništvo firme Euromotors iz Beograda, koja je iz Novog Sada prevozila mazut za novovarošku toplanu Energija Zlatar.
"Mazut je iscureo jer je, kako su mi rekli u policiji, puklo sporedno creveo na cisterni. Cisterna je odmah zaustavljena, a vozač je uspeo brzo da zatvori ventil", objasnio je za Danas Vasiljević.
 
On je dodao da osim "prskanja vozila mazutom, koja su bila iza cisterne, nije bilo druge štete".
 
"Na teren su odmah izašli pripadnici policije, vatrogasci i ekološki inspektor, koji su sačinili zapisnike, a putari su očistili kolovoz i ukonili mazut sa oko 200 metara magistrale",  naveo je za Danas predsednik opštine Nova Varoš.
 
Zbog tog incidenta, saobraćaj je bio usporen i odvijao jednom kolovoznom trakom.
  • S56

    19.01.2023 08:03
    Curi na sve strane
    Kad nema amonijaka, dobar je i mazut.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija