Bocan Harčenko: Najoštrije osuđujemo pretnje sa skupa ispred Predsedništva

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je da je Moskva opredeljena za nastavak svestrane saradnje sa "prijateljskom Srbijom".

On je osudio pretnje upućene sa skupa koji je održan u blizini Predsedništva Srbije.

"Rusija je opredeljena za nastavak svestrane saradnje sa prijateljskom Srbijom i ne meša se u unutrašnja pitanja Srbije, što je jasno naglasio i MIP Rusije u komentaru od 13. februara", napisao je on na svom Tviter nalogu.
Predstavnici okupljeni na protestu protiv francusko-nemačkog plana za Kosovo nisu sinoć uspeli da predaju svoje zahteve u Predsedništvu, posle čega se većina okupljenih uputila do policijske stanice u Ulici Majke Jevrosime.
 
Odred policije pod opremom za razbijanje demonstracija sprečio je približavanje ulazu u zgradu Predsedništva, pa je ispred zgrade oko 19.30 sati došlo do koškanja učesnika protesta sa policijom.
 
Okupljeni su uzvikivali "Idite na Kosovo" prisutnim policajcima i gađali zgradu jajima.
  • NN old Boy

    17.02.2023 13:16
    Jbg...
    Nisu se tako dogovorili
  • biz

    16.02.2023 22:50
    Ovo sad već postaje bizarno ...
  • НН

    16.02.2023 19:55
    ... персона нон грата ...
    ... овоме треба дати карту за назад и срећан пут у Бахмут ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija