Sindikat: Sin Vučićevog kuma uputio pretnje i uvrede policiji, Gašić ne reaguje

Izostanak reakcije ministra Gašića na pretnje i uvrede policiji koje je uputio Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma predsednika Vučića, nedopustiv je, ocenio je Novi policijski sindikalni savez.
Sindikat: Sin Vučićevog kuma uputio pretnje i uvrede policiji, Gašić ne reaguje
Foto: 021.rs
"Na video snimku koji je pre dva dana objavljen na društvenim mrežama jasno se vidi i čuje kako se vozač javno hvali bahatom i divljom vožnjom ulicama Beograda u autu marke "lamborgini" izazivajući policajce da ga zaustave i upućujući im pritom pretnje i uvrede", navodi se u saopštenju sindikata.
Navodi se da "postoje osnovane sumnje da je vozač počinio niz krivičnih dela i prekršaja zbog kojih mora da bude u skladu sa zakonima procesuiran kako bi se zaštitili životi građana kao i za primer da drugi učesnici u saobraćaju znaju ako se budu na ovakav način ponašali kakve ih sankcije čekaju u uređenom državnom sistemu".
Iz Novog policijsko sindikalnog saveza od ministra Bratislava Gašića zahtevaju da hitno obavesti zaposlene u policiji i javnost Srbije o preduzetim merama i radnjama protiv vozača koji je svojim bahatim ponašanjem u saobraćaju ugrozio život građana i izrekao niz uvreda policiji i Ministarstvu.
 
Sindikat je pozvao ministra Gašića da "nakon 152 dana od kada je na čelu MUP prvi put pokaže da stoji iza svih zaposlenih u policiji i ne dozvoli da bilo ko ugrožava živote građana, preti i vređa one koji svoj posao obavljaju časno".
  • G

    28.03.2023 09:47
    G
    I treba! Narod je ovo tražio i niko vise! E sada ovo je postalo oandemija koja se može iskorjenili samo promjenom režima AV i da nam se ovo nikada nedesi ako smo iole normalni?!!!
  • Marta

    27.03.2023 20:12
    O Bogo moj!
    Ja ne znam zasto se iko iscudjava ovakvom ponasanju i ovakvom bahatom momku. On se ponasa isto kao i svi ljudi u vlasti. Imao je i od koga da nauci! Pravi mali navijac!
  • Ovo je

    27.03.2023 19:37
    strasno
    Objavljeno je u medjuvremenu da je policija zaplenila auto izredniku i da ne moze niko da ugrozava zivote gradjana i bezbednost saobracaja!
    A nista za onu uvredu policajcima? Pa sta se tu moze?
    Bilo je nista ni za uvredu ministra novinarkama koje navodno kleknu! Pa i ovo je bilo navodno!
    Uzas! Ipak!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.