Policija ispituje prijavu majke da su joj ćerku seksualno zlostavljali vršnjaci

Policija u Beogradu proverava prijavu majke jedne 13-godišnje devojčice iz Surčina da je nad njenom ćerkom izvršena obljuba.
Policija ispituje prijavu majke da su joj ćerku seksualno zlostavljali vršnjaci
Foto: 021.rs
Na društvenim mrežama pojavilo se svedočenje majke devojčice sa detaljima slučaja. Majka je navela da je njenu ćerku vršnjak primorao na seks pod pretnjom da će joj ubiti članove porodice. U maltretiranje su, kako tvrdi, bila uključena još dvojica dečaka.
Za slučaj je saznala kada su je direktor škole, razredni starešina i školski psiholog posavetovali da devojčici zbog promena u ponašanju obezbedi stručnu pomoć. Šta se devojčici desilo saznala je, kako je navela, kada je uključila ćerkin telefon i u njeno ime počela da se dopisuje sa drugovima iz škole.
lučaj je prijavila i Centru za socijalni rad i Policijskoj stanici u Surčinu.
 
Pojedini mediji navode da su iz Višeg javnog tužilaštva najavili da će protiv maloletnika osumnjičenog za silovanje biti podneta krivična prijava.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.