Mladić uhapšen zbog nasilničkog ponašanja na meču Čukaričkog i Partizana, nasrnuo na policajce

Policija je uhapsila D. V. (24) osumnjičenog da je 11. aprila nasrnuo na policijske službenike prilikom pražnjenja tribine stadiona na fudbalskoj utakmici u Beogradu, saopštio je MUP.
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden tužilaštvu.
Kako su mediji javili, uhapšeni je vođa jedne od navijačkih grupa fudbalskog kluba Partizan.
Utakmica Čukarički-Partizan prekinuta je 11. aprila zbog nereda.
  • Dusan

    14.04.2023 12:54
    Navijac je osoba koja voli da gleda i podrzava veselim pevanjem svoj tim. Navijac je osoba koja ne donosi baklje, petarde ili nozeve na stadion. Deca koja dolaze nisu tamo da bi ih vi vrbovali da dilaju za vas tako sto cete im dati crni audi pun tank i reci; pod stolicom u baru piramida nalazi se paketic kojeg predate tom i tom taxisti.
    Znaci pohapsati lazne navijace dilere i dugogodisnje kazne zatvora da se promeni sastav naroda u najmanje 5-10 godina sto provode u cuzi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.