Drugi put u dva dana: Prekid na pruzi zbog nelegalne seče drveća, stablo palo na prugu

Železnički saobraćaj na deonici Ripanj Tunel- Sopot Kosmajski, na niškoj pruzi, bio je u prekidu dva i po sata zbog nezakonite seče stabala, saopštila je Infrastruktura železnica Srbije.
Drugi put u dva dana: Prekid na pruzi zbog nelegalne seče drveća, stablo palo na prugu
Foto: 021.rs
Do prekida saobraćaja došlo je juče oko 16 časova na deonici Ripanj Tunel- Ralja – Sopot Kosmajski kada je zbog nestručne i nezakonite seče palo drvo na kontaktni provodnik ispred tunela Parcani.
Povređenih u ovom događaju nije bilo. Na lice mesta je izašla i patrola MUP-a.
Ekipe Infrastrukture železnice Srbije u veoma kratkom roku izašle su na teren i otklonile kvar, tako da je saobraćaj uspostavljen nešto posle 18.30 časova.
 
Zbog ovog incidenta kasnili su vozovi na relaciji Beograd-Niš i obrnuto, a otkazani su i polasci vozova iz Zemuna i Ovče prema Mladenovcu.
 
Železnički saobraćaj na pruzi Beograd Centar - Niš skoro dva i po sata bio je u utorak u prekidu zbog nezakonite seče drveća iznad tunela Parcani.
  • Marta

    20.04.2023 17:34
    Stvarno!
    Mi smo stvarno narod za posmatranje!
  • Durlan

    20.04.2023 08:24
    .
    Skromnog sam mišljenja da bez munjevite reakcije "Ekipe infrastrukture železnice" problem večno ne bi bio rešen. A što ljudi ginu na obeleženim železničkim prelazima (zato što rampe ne rade), što svakih 6h (k'o aspirin) izleti neka kompozicija sa veoma opasnim materijama iz šina diljem nam voljene zemlje - nema da se čuje i pročita da postoje nekakve munjevitereakcije "Ekipe infrastrukture železnice"...
  • ?

    20.04.2023 07:36
    ?
    Da li su drvoseče amateri privedeni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.