Palma kritikuje ministre što čitaju izveštaje: Uči bre celu noć ako ti to nije zanimanje

Poslanik Dragan Marković Palma je na sednici Skupštine Srbije najpre pohvalio rad Ministarstva poljoprivrede, a zatim uputio kritiku ministrima koji prisustvuju današnjoj sednici.
Palma kritikuje ministre što čitaju izveštaje: Uči bre celu noć ako ti to nije zanimanje
Foto: 021.rs (arhiva)
"Svi bre čitate. Dobar dan poštovani, pa podignete glavu. Čekaj bre, vi predstavljate određene resore. Samo jedan od ministar nije čitao. Ovaj za telekomunikacije nas ubi, sat i deset minuta je čitao. Znate, to nije nešto da vas ja kritikujem ili napadam, ali ako predstavljaš neki resor uči bre celu noć ako ti to nije zanimanje. Mora onaj ko te gleda da vidi da ti to znaš, a vi to znate", rekao je Marković, prenosi nova.rs. 
"Šta mi je još zasmetalo? Subvencija za žensko tele 25.000, a šta ćemo sa muškim", upitao je zatim. 
Nakon što je jedan od poslanika dobacio "diskriminacija", Marković je rekao: "Nemoj profesore da dobacuješ i da  koristiš moju prirodnu pamet za tvoju veštačku". 
  • Bogi

    22.04.2023 10:09
    Nema vel'ke budale bez .......
    Narod reče: Nema velike budale bez velike škole.Pogotovu u zadnjih 30 godina školstvo i doktorske titule su devalvirale. Kad vidite ko je sve doktor nauka i kako je doktorirao muka vas spopadne. Treba se sprdati sa titulama, kad je država dozvolila strašno obezvređivanje titula. Ja sam magistar tehničkih nauka ali prednost dajem zdravoj seljačkoj logici u odnosu na ove bezvredne doktore nauka .....
  • Bezelbub

    22.04.2023 09:33
    @Brka

    Kako se nije vreme promenilo, vidiš da se utrkuju ko će pre da kupi diplomu.
  • Selo

    22.04.2023 08:45
    Ajde da podrazumevamo da su ministri obrazovani. To uopšte ne znači da su stručni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.