Dečak koji je u školu u Obrenovcu doneo plastični pištolj i njegov otac na razgovoru u policiji

Policija u Obrenovcu obavlja razgovor sa maloletnikom koji je jutros u školi izvadio plastični pištolj i sa njegovim ocem, rečeno je agenciji FoNet u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Dečak koji je u školu u Obrenovcu doneo plastični pištolj i njegov otac na razgovoru u policiji
Foto: 021.rs
Policija u Obrenovcu privela je jutros jednog učenika Osnovne škole "Jefimija" u tom mestu zbog toga što je, nakon minuta ćutanja, izvadio iz ranca plastični pištolj i pokazao ga ostalim đacima.
Kako prenose mediji, od njega je pištolj uzeo drugi dečak i krenuo da maše njime u učionici.
Školski policajac je odmah reagovao i taj dečak i njegov roditelj predati su Odeljenju za maloletničku delinkvenciju radi daljeg postupanja.
 
Takođe, obavešten je i Centar za socijalni rad.
  • Mile

    04.05.2023 20:13
    No future
    Tražili ste, sada gledajte. Dok su druge zemlje razvijale svoje društvo, mi smo ratovali i vršili negativnu selekciju. Dugačak je put do dna, u toku je dugotrajno mučno propadanje, lagano trulimo i ne brinite, ovo nije Diznijev film gde se sve završava sa srećnim krajem.
  • SSS

    04.05.2023 17:04
    Sve ovo je bilo pitanje trenutka.
    Deci se dalo za pravo previše. Nastavnici nesmeju popreko da ih pogledaju, a kamo li ukore, o slanju u ćošak ili možda nekom blagom vaspitnom povlačenju za uvo da i ne pričamo.
    Kući mobilni u ruke od kad prohoda, umesto cucle.
    Samo Kanter i bum tras.
    Kad priča nepomaže, zna se šta pomaže i to vrlo dobro pomaže.
    Treba doneti zakon o vaspitno popravnim merama koje su od davnina pomagale uz koje smo i mi malo statiji odrasli, i šta nam fali.
    Dokle god su sluške u ušima, telefon u džepu i samo oj ha, loše nam se piše.
    PS. Čak šta više, mislim da u nekim državama zakon omogućava nekoliko vaspitnih po turu.
  • Vera

    04.05.2023 16:05
    Deca su nevaspitana i prezaštićena. Deca u mom komšiluku su ceo dan na ulici, nemaju odredjenu igru, već jurcaju i galame. Kada ta deca rade domaći, kada ručaku i kada razgovaraju sa roditeljima? Važno je da na svakom koraku čujem ljubavi, pa to dete ima ime. Deca na ulicu, roditelji se bave sobom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija