Najmlađa žrtva masovnog ubistva imala 15 godina, ubijeni brat i sestra

Osam osoba je ubijeno, a 14 ranjeno kod Mladenovca. Osumnjičeni za ubistvo Uroš B. je uhapšen.

U Malom Orašju je ubijeno pet osoba, u Duboni troje. 

U Malom Orašju su ubijeni L. M. (2003), A. M. (2008), M. M. (2005), N. S. (2002), N. M. (2008).
 
U Duboni su stradali dvadesetjednogodišnji policajac M. P. i njegova sestra (2004). Ubijena je još jedna osoba 1998. godište. 
Ranjeno je 14 osoba. 
 
Tri osobe koje su ranjene u pucnjavi kod Mladenovca operisane su u bolnici u Smederevu i u stabilnom su stanju, javlja reporterka RTS-a.
Dve ranjene mlađe osobe, smeštene u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", operisane su tokom noći i u stabilnom su stanju. Jedan pacijent biće prevezen zbog ortopedskih povreda na Urgentni centar.
 
U Kliničko-bolničkom centru Srbije nalazi se osam ranjenih osoba, ali još nema zvaničnih informacija o njihovom stanju.
 
Sve informacije o masovnom ubistvu kod Mladenovca pratite u UŽIVO BLOGU na 021.rs.
  • Novosadjanin

    05.05.2023 09:40
    Policija
    Policija dosta toga zna! Mogu da se kladim da je bar jedan policajac znao d mali poseduje oruzije. Sitni i mali kriminalci cinkaju sve da im se pogleda kroz prste.. Niko nije znao za pusku? Pa naravno da je znao. Neko nepoznat nosi na dusi ubijene.. Pa i da je puska regitrovana kod oca mora se oduzeti jer je sin vec regitrovan prestupnik!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f