Kisić: Devojčica koja je držana zatočena je dobro, pokrenut postupak za lišavanje roditeljskog prava

Ministarka za brigu o porodici Darija Kisić rekla je da je osmogodišnja devojčica sa Zvezdare koju je otac držao zatočenu u stanu dobrog zdravstvenog stanja, a i dalje je u Dečijoj klinici u Tiršovoj,
Kisić: Devojčica koja je držana zatočena je dobro, pokrenut postupak za lišavanje roditeljskog prava
Foto: Pixabay (ilustracija)

Navodi da je pokrenut postupak kod nadležnih za lišavanje prava oba roditelja.

"Osmeh se vratio na njeno lice, ona je još uvek smeštena u Tiršovoj i fizički napreduje svakog dana. Biće potreban duži vremenski period i psihološka podrška za oporavak. Imamo plan za njen oporavak", rekla je Kisić.

"Ne kažem da nema propusta, da nema pojedinaca koji nisu radili svoj posao kako treba i oni i te kako treba da snose posledice svojih postupaka. Činjenica je da je u ovom konkretnom slučaju Centar za socijalni rad napravio takvu vrstu procene gde se apsolutno vidi da je saglasan sa mišljenjem da roditejima treba oduzeti roditeljsko pravo", rekla je ona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.