FOTO: Mladić upao u betonsku rupu kod Užica, izvlačilo ga osam vatrogasaca

Dvadesetdvogodišnji mladić koji je upao u betonsku rupu kod Užica je spasen.
Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Užice u brzoj i pravovremenoj akciji spasili su ovog mladića iz betonskih boksova na lokaciji Senjak, objavljeno je na instagram stranici MUP-a.

U akciji je učestvovalo osam vatrogasaca.

"Osam vatrogasaca-spasilaca sa dva vozila izašlo je na lice mesta i uz pomoć lestava rastegača i korita uspešno izvuklo mladića, koji je u svesnom stanju i bez vidljivih povreda. Mladić je predat hitnoj medicinskoj pomoći", navodi se u objavi.
 
 
U policiji navode da inače nastoje da u najkraćem roku budu tu i pomognu građanima u svakoj situaciji.
  • Realista

    25.06.2023 19:08
    sunovrat
    Pa to je tako u svim državama, betonski boksovi, mladići upadaju, policija ih vadi i tako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.