Željko Mitrović: Nisam rekao da će "Zadruga" biti ukinuta, već prekinuta

Vlasnik Pinka Željko Mitrović izjavio je da je najavio da će rijaliti program "Zadruga" biti prekinut, odnosno da će biti prekinuta sezona koja je tada bila u toku, a ne ukinut u potpunosti.
"Serijal koji je bio u toku bio je zbog veoma specifičnih događaja i velike tragedije koja je zadesila Srbiju prekinut pre svega iz solidarnosti prema ukupnom ambijentu, zbog stvarno velike tragedije koja nas je ostavila neme i između ostalog na molbu i predlog predsednika (Srbije Aleksandra Vučića)", rekao je Mitrović.
Kazao je da će nastavak serijala tog rijaliti programa, koji je ranije najavio za jesen, biti izmenjen i da će vreme odloženog emitovanja biti povećano na između dva i četiri minuta.
"Što znači da ne samo da ćemo imati šanse za 'bipovanje' i 'blurovanje' svega onoga što je po zakonu predviđeno pre svega za zaštitu maloletnika, nego ćemo imati mogućnost da izbacimo neki problematični deo, ako se desi. Tolerancija na bilo kakav prizvuk nasilja će biti nulta", naveo je Mitrović.
 
Mitrović je krajem maja na svom tviter nalogu objavio da je doneo odluku da, kako je tada rekao, "u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program 'Zadruga'".
 
  • Ssy

    03.07.2023 18:17
    Mutljevina
    Proka pronalazač pronašao novi način za zamajavanje naroda, da ne kažem laganje. Sad još vođa da objasni šta je tražio od mitrovića: da prekine tekuću Zadrugu ili da je potpuno ukine?
  • 666

    03.07.2023 17:59
    @ GrađaninX
    Ti si pobrkao lončiće. Niko nema ništa protiv Zadruge, već protiv nacionalne frekvencije koju ima Pink. Neka na kanalu koji se plaća emituju šta god hoće, a ne da truju celu zemlju.
  • Jova

    03.07.2023 11:19
    @gradjaninX
    Ako ti se plaća taj kanal, plaćaj. Ne bunim se ni da vas 5 miliona plaća taj kanal. Izbori su stvar kulture, inteligencije, navika... Znaš li ti koliko njih plaća pornografske kanale? Ta je družina veća od te tvoje zadrugarske. Ne možeš nam nametati te svoje izbore. Nacionlna frekvencija je zajedničko dobro, nešto korisno za državu, narod, decu. Ti plaćaj slobodno i gledaj. Nemoj samo dati da gledaju tvoja deca. To je već zlostavljanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija