Državljanin Srbije uhapšen na Ibici sa 15 kilograma kokaina

Španska policija uhapsila je na Ibici državljanina Srbije sa većom količinom narkotika.
Državljanin Srbije uhapšen na Ibici sa 15 kilograma kokaina
Foto: Pixabay
Naknadnim pretresom zaplenjeno je ukupno 15 kilograma kokaina, 2,5 kilograma ketamina, dva kilograma metamfetamina i 3.000 tableta ekstazija, 100 grama marihuane i 34.000 evra, javili su španski mediji.
Prema policijskim izvorima, agenti nacionalne policije na Ibici u ponedeljak su ga presreli kada je pokušao da uđe u kuću sa koferom u kojem je bilo 10 kilograma kokaina, a potom je uz sudski nalog za pretres u kući nađeno još pet kilograma kokaina, novac, ekstazi i drugi narkotici.
Pretresom kuće nađena su oprema i pribor koji nesumnjivo ukazuju na njihovu upotrebu za direktnu prodaju narkotika na ilegalnom tržištu, uključujući i doze droge spreme za isporuku. Između ostalog, zaplenjena je mašina za vakum pakovanje, knjigovodstvene knjige, nekoliko telefonskih kartica i vaga za precizno mrenje, objavio je portal Periodico da Ibiza.
 
Uz vest o hapšenju i zapleni droge portal je emitovao i policijski video-snimak pretresa kuće koju je koristio uhapšeni.

Teme

droga
  • Laza

    08.07.2023 14:50
    Bagra
    Bas cudno, mi smo fin svet i kod nas toga nema samo po nekad optuze neke neosnovano.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f