Vulinov Pokret socijalista o sankcijama koje mu je uvela SAD: Zločin je što je iskorenio korupciju?

Uvođenje sankcija od strane SAD Aleksandru Vulinu, kao direktoru Bezbednosno-informativne agencije (BIA) je novi direktni napad na Srbiju i srpske institucije, saopštio je Pokret socijalista.
 Vulinov Pokret socijalista o sankcijama koje mu je uvela SAD: Zločin je što je iskorenio korupciju?
Foto: 021.rs
"Vašington kao i uvek i sada laže, mrzi i siluje istinu, pa Vulina koji je uništio narko-klanove koji su imali podršku CIA sada proglašava narko-dilerom, iako su zbog Vulina njihove omiljene narko-ubice u zatvoru iz koga će izaći samo ako ambasador Hil i Đilas dođu na vlast", navode iz Pokreta socijalista čiji je predsednik Vulin, reagujući na uvođenje američkih sankcija.
Dodaju da je Vulinov zločin korupcije što je, kako navode, iskorenio istu u svakom ministarstvu koje je vodio, pa američka ambasada nije mogla, dodaju, "lako i jeftino da dolazi do naših državnih tajni kao što su navikli posle petooktobarskog puča".
"Za ubice iz Bele kuće Vulinova krivica je i što podržava međunarodno pravo i što odbija da budemo uvučeni u zapadni sukob na Istoku. Vulinov stav da želimo mir, a ne da budemo rusofobska strana u bratoubilačkom ratu, za njih je maligni uticaj i platforma za širenje ruskog uticaja u regionu i time su pokazali da je Amerika veoma mala i slaba zemlja, ako joj za pobedu nad Rusijom samo smeta Aleksandar Vulin", navodi se u saopštenju.
 
Iz Pokreta socijalista dodaju da u ovim trenucima samo treba gledati "ko će se ovome obradovati i širiti dalje njihove laži".
 
Ministarstvo finansija SAD je uvelo sankcije Aleksandru Vulinu, a SAD mu na teret stavljaju umešanost u "organizovani kriminal, trgovinu narkoticima" i da je zloupotrebom javne funkcije pomagao trgovcu oružjem Slobodanu Tešiću da se njegove "ilegalne pošiljke oružja slobodno kreću preko granica Srbije", a Rusiji obezbeđivao "platformu za dalji, maligni uticaj u regionu".
  • Jogi Letač

    12.07.2023 15:51
    Vulin iskorenio korupciju? Dede vi nama objasnite to oko pozajmice vašeg šefa od tetke iz Kanade. Tako šuplju priču možete da prodajete deci iz obdaništa. Nismo svi baš idioti, kako vi to zamišljate.
  • Mučenik

    12.07.2023 07:06
    AH, TA JOVANJICA
    Šta mu uradi poljoprivredno dobro "Jovanjica"? Još više tamo nije uzgajana marihuana, samo neko konoplje, a Vulin je alergičan, ali mu godi miris kada se puši. Ameri ne kažnjavajte ga on je nevin, ne zna s koje strane.
  • Psiho

    12.07.2023 07:01
    Julin ne jedino iskorenio,redovno okopavajući ,korov iz sadnica marihuane kod Koluvije !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija