Vučić o sankcijama Vulinu: Nije u njegovom kabinetu pronađen kokain, već u Beloj kući

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom sankcija Aleksandru Vulinu rekao da će o tome sutra govoriti detaljno.
Kako je rekao, "nije primetio da je kokain pronađen u Vulinovom kabinetu, već u Beloj kući".
"Smatram da je strašno važno da se sprovede istraga, to je neki opšti član, da oni nešto napišu. Protiv Vulina nisu uvedene sankcije zbog krimninala ili ne znam čega, već zbog odnosa prema Rusiji. Sutra ću detaljno govoriti o njegovoj poziciji i poziciji Republike Srbije", naveo je predsednik. 
Novinari N1 su ga pitali i za kampanju "Ja sam bot".
 
"Stao sam iza kampanje jer vređaju ljude samo zato što drugačije misle, zbog vas koji mislite da imate da pravo da uništavate tuđe živote. Imate po pet naloga, a onda vam smeta kada vam neko odgovara na taj način. Mislim da je štetno da se odgovara na takav način... Koga briga za sve te laži, a neću da pričam na dnevnom nivou kada je reč o uvredama. Kažete s druge strane su plaćenici, pa super ja sam taj koji se vas ne plaši. Srbija koja radi i gradi je mnogo vrednija od Srbije katančenja, Srbije propadanja. Hoćete da me naterate da mislim kao vi... Našli neku ženu koja kaže da je bila plaćena za to", naveo je Vučić.
  • Vredan paor

    13.07.2023 17:30
    Rusija Srbiju nikad nije spasila, nikad nije pomogla, nikad dala novac, samo nam šalju špijune, rusofile i desničare i tako nas iskoriste i drže godinama za nos . Nadam se da se opametili i ostavili jednom zauvek i Rusiju i ovog Putina.
  • veljaš

    13.07.2023 12:46
    Ja znam jednoga koji ima ključ od bele kuće.Da nije on podmetnuo koku
  • Mire Naselje

    13.07.2023 12:24
    Vulin predsednik?
    Za Temerinca:

    Ti bi vise voleo da nam je Vulin predsednik nego Vucic? U tom slucaju bismo sigurno zaratili sa pola Evrope, ljudi na vlasti bi radili jos gore nego do sada, drustvo bi se pretvorilo u kompletan haos.

    Ne volim Vucica ni najmanje, oduvek sam bio protiv njega ali dok je on predsednik lose stanje u drzavi je na nekih 90 odsto, da dodje Vulin za predsednika bilo bi sto odsto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.