FOTO: U koferima pokušali da preko granice prenesu 110.000 dolara

Carinici su na graničnom prelazu Vatin sprečili dvoje putnika da preko granice prenesu 110.000 dolara, saopštila je danas Uprava carine.
Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju na red za kontrolu pristigao automobil strane registracije sa dvoje putnika.
Vozač i njegova saputnica rekli su da sa sobom nose lični prtljag i po 10.000 evra, koliko je dozvoljeno po osobi.
Međutim, tokom kontrole je u nekoliko kofera sa ličnim stvarima pronađen i novac koji nisu prijavili, a nakon prebrojavanja utvrđeno je da se radi o 109.800 američkih dolara.
 
Putnicima je vraćen iznos koji su prijavili od po 10.000 evra, dok je preostala suma zadržana do okončanja prekršajnog postupka pred sudom.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f