Pasjane dočekalo hiljaditu bebu: Mediji hvale Vučića i kako je kumovao detetu

Hiljadita beba, dečak dug 56 centimetara i težak 3.010 grama, rođen je početkom ove nedelje u Pasjanu.
Majci Tamari Janković iz sela Berivojce u Kosovskoj Kamenici to je drugi porođaj, a ona i beba se osećaju odlično.
Kako javlja lokalna TV Puls, u prvih šest meseci ove godine u ovom porodilištu rođene su 63 bebe, što je u granicama proseka u poslednjih nekoliko godina.
Porodilište u Pasjanu, koje funkcioniše u sastavu Zdravstvenog centra Gnjilane, otvorio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 14. januara 2015. godine, prenosi Kossev.
 
"Kolektiv ove medicinske ustanove koja se brine o javnom zdravlju građana koji žive u Kosovskom Pomoravlju i svi zaposleni osećaju radost i ponos zbog jubilaranog hiljaditog rođenja deteta u porodilištu u Pasjanu", piše Puls.
 
Novosti pišu sinoć o velikoj ulozi srpskog predsednika, od zasluga za samo otvaranje bolnice, do toga da je postao i 'kum' novorođenčetu, dajući mu "junačko ime Lazar", i to prema želji majke navodno, a da će porodicu primiti čim se steknu uslovi.
 
I direktor ZC u Pasjanu, u prvobitnom izveštaju Pulsa, imao je samo reči hvale za Aleksandra Vučića.
  • realista

    28.07.2023 06:33
    lepo
    boze sta sve koristi da se o njemu prica.
    DECU NIKO NE RADJA ZBOG PARA, RADJA ZBOG SVOJE ZELJE.
  • Gagi

    27.07.2023 22:06
    Još jedno kumče.
  • Čalmanac

    27.07.2023 12:40
    Jest' čovek Tiiitooo. Doduše Tito je svakom desetom detetu iz porodice bio kum, a ovaj hiljaditom rodjenom. Al dobro Tito je otvarao po 300km autoputa a ovaj po 5km.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija