"Lidl" povukao proizvod iz bezbednosnih razloga, moguć povrat novca

Kompanija "Lidl" saopštila je da je proizvođač ljuljaške, koja se prodaje u objektima ovog lanca, opozvao proizvod zbog moguće opasnosti od povređivanja.

Reč je o "3 u 1" ljuljaškama marke "Playtive", koju proizvodi firma "OWIM GmbH&Co KG", a sa konkretnim brojem proizvoda: 388000_2014.

Zbog greške u završnoj fazi proizvodnje, kod pojedinih komada ove ljuljaške ne može se isključiti mogućnost nekontrolisanog naginjanja sedišta napred ili nazad.

"Zato, zbog postojanja mogućnosti povređivanja, proizvođač 'OWIM GmbH & Co. KG' ovim putem apeluje na potrošače da prestanu sa korišćenjem ovog proizvoda i da isti vrate u bilo koju Lidl prodavnicu. Povrat novca će biti izvršen i bez dostavljenog računa. Proizvod je u prodaji, u prodavnicama Lidl Srbija od 20. 4. 2023. godine", poručuju u Lidlu.
 
Kompanije Lidl Srbija i OWIM GmbH se izvinjavaju svim potrošačima zbog nastale neprijatnosti i zahvaljuju se na razumevanju.

Teme

LIDL
  • The

    27.07.2023 20:45
    Smeće
    Pa tamo je sve smeće !
  • zzz

    27.07.2023 20:10
    Sve po propisu
    Lidl je velika i poznata internacionalna firma. Tako se i ponaša.
  • Lanmi

    27.07.2023 16:19
    E, ovako postupaju odgovorni proizvodjaci i trgovci. Svaka cast za Lidl

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija