Vučić: Više je izgrađeno autoputeva u Vučićevo vreme nego u BiH od '45 naovamo, pa puta dva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući na pitanja novinara, da je u vreme njegove vlasti, za deset godina izgrađeno više kilometara autoputa nego u Bosni i Hercegovini za 78 godina.

On je izjavio da su se "u delu sarajevskih i zagrebačkih medija smejali na to što je nedavno otvorio 5,5 kilometara autoputa Niš-Merošina, koji će se dalje graditi prema Merdaru i Draču u Albaniji".

"Nisu se smejali u Pazaru, samo u Sarajevu. U delu sarajevskih i zagrebačkih medija. Meni se smejete, sprdate se s tim koliko je Srbija izgradila kilometara autoputa. Više je izgrađeno u Vučićevo vreme nego u Federaciji BiH od '45 naovamo, pa puta dva", rekao je Vučić.
Ogovarajući na pitanje o pisanju portala Nova.rs o potrošačkoj korpi i da je životni standard u Srbiji pao, Vučić je upitao: "Na osnovu čega oni to znaju?"
 
"Ne znaju ni oni sami. Jedino u Srbiji plate rastu brže od inflacije. Ni u Nemačkoj, ni u Francuskoj ne rastu brže od inflacije. Samo kod nas i plate i penzije rastu brže od inflacije", rekao je Vučić.
 
 
  • Sale

    03.08.2023 22:44
    Provozaj se kroz BiH
    Nigde nisu gori putevi od nasih, a pogotovo po Vojvodini, ubedljivo najgori..
    Svako ko putuje to zna i vidi..
  • iguman

    01.08.2023 16:08
    Mozda po više po m1, ali su nekvalitetni na m3.
    Od svečanog puštanja u saobraćaj neprodje ni 6 meseci, već " majstori" za rekonstrukciju na terenu.
    I redovna ugradnja.
  • Imre

    01.08.2023 09:38
    Cudnovato da se ti Vucici,Vucevici vole previse hvale o sebi pricati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija