Petronijević Terzić: Vulin će biti smenjen, samo je pitanje kada i na koji način

Novinarka i analitičarka Demostata Ivana Petronijević Terzić ocenila je da će direktor BIA Aleksandar Vulin biti smenjen i da je to samo "pitanje vremena".
Petronijević Terzić: Vulin će biti smenjen, samo je pitanje kada i na koji način
Foto: 021.rs
Petronijević Terzić je za televiziju Nova S ocenila da su sankcije koje su SAD uvele Vulinu "zapravo jedna jasna poruka" predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i da je on tu poruku razumeo.
"Mi očekujemo da će on smeniti Aleksandra Vulina, sada je samo pitanje kada i na koji način će to da uradi, a da ne ispadne da smo mi marionete SAD ili da se ispunjavaju zahtevi postavljeni na protestima", rekla je ona.
Naglasila je i da se sankcije uvedene Vulinu razlikuju od onih uvedenih čelnicima Republike Srpske, zato što se u Vulinovom slučaju pominje i trgovina narkoticima i oružjem.
 
"Moguće je da će se tu naći još neka lica na listi SAD", ocenila je Petronijević Terzić.
  • Професор

    02.08.2023 14:06
    Какво замајавање око Вулина. Кад год да га смени неће на ништа мању позицију да га стави. Шта је било са Гашићем сменио га па је сад поново министар. И шта му се десило тако ће и Вулин.
  • Mina

    02.08.2023 12:14
    Murta
    Sjaho Murta da uzjaše Kurta! Tako će i Vulin - novo dobro radno mesto i opet sve nanovo. Šta je Gašićem? Radi AV sa SNS-om onako kako njemu i njima odgovara i to je kraj priče.
  • an

    02.08.2023 10:45
    naci
    ce mu drugi masan posao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f