Er Srbija: Moguća kašnjenja i otkazivanja letova zbog zabrane točenja goriva

Moguća su kašnjenja i potencijalno otkazivanje određenog broja letova tokom dana na aerodromu "Nikola Tesla" zbog zabrane točenja goriva.
Er Srbija: Moguća kašnjenja i otkazivanja letova zbog zabrane točenja goriva
Foto: 021.rs

Kompanija Er Srbija saopštila je da je ovo mogućnost i zbog privremenog nestanka struje na aerodromu usled nevremena, kao i gubljenja aerodromskih slotova.

Ovo sve može dovesti do "negativnog uticaja na saobraćaj ove avio-kompanije u večernjim i noćnim časovima", prenosi N1.
"Nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji će letovi eventualno kasniti ili biti otkazani", ističe Er Srbija.
 
Kompanija putnike za više informacija, upućuje na internet stranicu airserbia.com, kao i kontakt centar – 0800 111 528 iz Srbije, a +381 11 311 21 23 iz inostranstva.
 
"Bezbednost putnika i članova posade je najvažniji prioritet za Er Srbiju", navodi se u saopštenju.
  • Dejan

    05.08.2023 23:20
    Ns
    Srbski zakon za tocenje goriva,samo trazite uzroke da nesto ne moze ! Sve ce to narod platiti zbog onih pre deceniju i po na vlasti,zbog ovih ovde. Isto kao u NS za crne trafike !!!
  • Dejan

    05.08.2023 20:10
    Posao
    Vidite sajt aerodroma, napravili su halabuku za novinare i zutu stampu,svi koji su leteli iz daleka su sleteli normalno i odleteli,lokalce su stopirali ! Samo se ceka izgovor ,,za rec kasnjenje,, ! Lepo vi narode moj angazujte advokata,uzece lepu cifru a onda oni neka se pravdaju tuzbama na presudu ! Bavite se prevozom putnika,ne prodajete krompire,ne heklate goblene i tanga gaćice,odgovornost mora da postoji,tito i jat su odavno mreli !!!
  • Realista

    05.08.2023 18:03
    Ma ja!
    Tako sam i ja sam sebi danas zabranio da radim bilo šta! Tako da je moguće da neću ništa uraditi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f